Tilaa Tuli & Savu!

Tuli & Savu on Suomen ainut ainoastaan runouteen keskittynyt kirjallisuuslehti. Sen ensimmäinen numero näki päivänvalon vuonna 1994. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa tuhtina, 120 sivun pakettina.

Tuli & Savuun kirjoittaa suomalaisia ja ulkomaalaisia runouden ammattilaisia ja aktiivisia harrastajia. Lehden taittotyöstä vastaavat Aalto-yliopiston Visuaalisen viestinnän muotoilun opiskelijat. Tutustu lehden sisältöihin verkossa ja tilaa Tulta ja Savua suoraan kotiisi!

 

  • Vuositilaus (4 numeroa) 40 euroa
  • Vuositilaus Nihil Interitin jäsenille 30 euroa
  • Irtonumero 10 euroa

Tilaus tehdään aina kalenterivuodeksi. Koska emme pysty erottelemaan jatkuviksi tarkoitettuja tilauksia määräaikaisista, kaikkien tilausten perusoletus on jatkuva eli lähetämme seuraavana vuonna automaattisesti uuden laskun, ellei tilaaja ilmoita haluavansa lehden vain vuodeksi kerrallaan tai muuten lopettavansa tilausta. Määräaikaisilmoitukset ja peruutukset voi tehdä toiminnanjohtajalle osoitteeseen toiminnanjohtaja (at) nihilinterit.fi.

Osoitteenmuutoksen voit tehdä täällä.

Tilauslomake

Tilaan lehden vuosikerran (jäsenille 30 euroa, ei-jäsenille 40 euroa)
Liityn Nihil Interit ry:n jäseneksi (15 euroa)

Tilaan irtonumeron (merkitse lisätietokenttään haluamasi numero(t)/vuosi)
Tilaan Tuli & Savu -vuosikirjan (merkitse lisätietokenttään 2012: Tekstitaide, 28 euroa tai 2011: Runokritiikki: loppuunmyyty)

Olen jo Nihil Interit ry:n jäsen

Lisätietoja

Nimi

Lähiosoite

Postinumero ja -toimipaikka

Sähköposti

Toimitusosoite (jos kyseessä on lahjatilaus):

Nimi

Lähiosoite

Postinumero ja -toimipaikka