Kategoriat

Mediakortti

Runouslehti Tuli & Savu on ohittamaton media runoudesta, kirjallisuudesta ja kulttuurista kiinnostuneille ihmisille; lehti välittää monipuolisesti tietoa siitä, mitä tapahtuu kirjallisuuden kentällä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tuli & Savu on ilmestynyt vuodesta 1994 lähtien, ja se on ainoa Suomessa ilmestyvä pelkästään runouteen keskittyvä kirjallisuuslehti. Lehden kautta on mahdollista tavoittaa parhaiten ja kattavimmin suomalaiset runouden lukijat.

Tuli & Savu on tehnyt syksystä 2003 lähtien yhteistyötä Taideteollisen korkeakoulun, sittemmin Aalto-yliopiston, kanssa. Lehden visuaalisesti näyttävä ulkoasu on saanut säännöllisesti kiitosta ja kunniamainintoja erilaisissa graafisen alan kilpailuissa.

Tuli & Savu on yksi merkittävimmistä suomalaisista kirjallisuuslehdistä, jonka viitoittamia uusia suuntia seurataan mielenkiinnolla.

Perustiedot

Julkaisija: Runoyhdistys Nihil Interit ry
Ilmestyy: 4 kertaa vuodessa. 27. vuosikerta.
ISSN: 1239-9213
Y-tunnus: 1045189-2
Pankkiyhteys: FI79 8000 1270 2647 82
Vuositilaushinta: Nihil Interitin jäsenhinta 30 euroa, muille 40 euroa
Irtomyynti: yhdistyksen kautta toiminnanjohtaja(at)nihilinterit.fi
Irtomyyntihinta: 10 euroa
Painos: 900 kpl

Tekniset tiedot

Lehden koko: 150 mm x 245 mm
Painomenetelmä: Offset
Painovärit: 3/3: PMS-värit, jotka päätetään numerokohtaisesti.
Sivumäärä: 96—120 sivua
Taitto: Aalto-yliopisto

Ilmoitusmyyntiä koskevissa asioissa ota yhteyttä päätoimittajiin.

Lehden jokaisella numerolla on kaksi vaihtuvaa taittajaa, joitten kanssa voi neuvotella mainoksien teknisistä kysymyksistä. Taittajien yhteystiedot saa päätoimittajalta.