Kategoriat
Uutiset

Muutoksia Tuli&Savun toimituksessa

Tiedote 4.6.2010:
MIKAEL BRYGGER TULI&SAVUN VASTAAVAKSI PÄÄTOIMITTAJAKSI

Lisäksi lehti alkaa ilmestyä viisi kertaa vuodessa.

Mikael Brygger on valittu runouslehti Tuli&Savun vastaavaksi päätoimittajaksi. Brygger on toimittanut Tuli&Savua vuodesta 2007 alkaen, vuodet 2008-2009 sen toisena päätoimittajana.

Lisäksi Tuli&Savu ilmestymistiheys kasvaa aiemmasta neljästä numerosta viiteen vuosittaiseen numeroon. Viides numero on kirjamainen erikoisnumero, jossa syvennetään lehdessä edellisenä vuonna käsiteltyjä teemoja. Erikoisnumeron kehittämisestä ja toimittamisesta vastaa Tuli&Savun entinen päätoimittaja, runoilija Henriikka Tavi.

Tuli&Savu on Suomen johtava runouslehti, joka esittelee laajasti uutta kansainvälistä runoutta suomalaiselle yleisölle sekä syventää ymmärrystä runouden ajankohtaisista ilmiöistä. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1994 ja sitä ovat toimittaneet monet tunnustetut runoilijat. Tuli&Savua julkaisee runoyhditys Nihil Interit ja sitä tehdään yhteistyössä Aalto yliopiston taideteollisen korkeakoulun graafisen suunnittelun laitoksen ja Art Print Oy:n kanssa. Lehden innovatiivinen ulkoasu saa jatkuvaa kiitosta. Tuli&Savu toimii myös internetissä osoitteessa tulijasavu.net.

Mikael Brygger toimii aktiivisesti kirjallisuuskentällä ja useissa kirjallisuus- ja kulttuurijärjestöissä. Brygger on aikaisemmin perustanut kulttuurilehti Särön yhdessä Mark Mallonin kanssa, suomentanut Hakim Beyn teoksen Tilapäinen autonominen alue (Savukeidas, 2009) sekä julkaissut englanninkielisen roskapostirunoteoksen Emily (ntamo, 2008). Bryggerin suomenkielinen esikoisteos Valikoima asteroideja (poEsia) ilmestyy kesäkuussa 2010.

Lisätietoja
tulijasavu.net
Nihil Interit ry:n varapuheenjohtaja
Virpi Alanen p.050-5373553
virpi.alanen(at)gmail.com

Kirjoittanut Henriikka Tavi

on helsinkiläinen runoilija ja kuuluu Tuli&Savun toimitukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.