Kategoriat
Uutiset

Tuli&Savu laatulehtikilpailun kärkisijoilla

Tuli&Savu kuuluu tänäkin vuonna laatulehtien parhaimmistoon. Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti on julkistanut laatulehtikilpailun tämänvuotisen kärkikymmenikön. Tuli&Savun lisäksi tuomaristoa miellyttivät Esitys, Filmjournalen, Kuvittaja, Nuori Voima, Maailman Kuvalehti Kumppani, Parnasso, Photo Raw, Taide ja Tulva.

Kilpailun kärki esitellään Helsingissä Akateemisen kirjakaupan lehtialueen näyteikkunassa pe 28.5.-pe 4.6. Vuoden laatulehti 2010 -palkinnon voittaja ja kunniamaininnan saaneet julkistetaan sunnuntaina 30.5. Palkinnot jaetaan Maailma kylässä -tapahtumassa Mekong-lavalla kello 12.15.

Vuoden laatulehti -palkinto jaetaan nyt viidettä kertaa. Tällä kertaa kilpailuun osallistui yli 50 Kultin jäsenlehteä. Raadin muodostivat Design Director Tuomas Jääskeläinen Bonnier Publications Oy:stä, ostopäällikkö Pasi Somari Akateemisesta Kirjakaupasta ja aikakauslehtijournalismin professori Maija Töyry Taideteollisesta korkeakoulusta. Palkintoa sponsoroi Akateeminen Kirjakauppa.

Kirjoittanut Mikael Brygger

Mikael Brygger on helsinkiläinen päätoimitushenkilö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.