Kategoriat
Uutiset

Poetica Fiesta – latinalaisamerikkalaisen performanssin ja runouden ilta

Aika ja paikka:
Lauantaina 24.10 klo 19-21 Dubrovnikissa, Eerikinkatu 11, Helsinki
Liput 6€.

Poética Fiesta näyttää suomalaiselle yleisölle uutta latinalaisamerikkalaista runoutta taiteen eri saroilla: video-, tanssi-, audio-, musiikki-, ja performanssitaiteessa. Runoutta liikkeessä, stereotyypit murtavaa runoutta, joka saa ravintonsa latinalaisen Amerikan kansalaisten elämän uusista skenaarioista, haasteista ja olosuhteista. Runoutta, joka heijastaa perinteiden ja uuden ajan välissä pyristelevien suurten kaupunkien energiaa. Runoutta, jonka eittämätön monimuotoisuus vain vahvistaa sen identiteettejä. Kosmopoliittista runoutta, joka juuriaan kieltämättä sulautuu tähän globaalisoituneeseen maailmaan ja harjoittaa luovaa vastarintaa sen äärilaidoilta.

Lähtökohtanaan multidisiplinaarinen käsitys taiteesta ja kirjallisuudesta, joka kehittyy ja valtaa alaa voimaperäisesti latinalaisessa Amerikassa, ohjelma tarjoaa vaiheikkaan tutkimusmatkan eri tapoihin nähdä, aistia, kuulla ja maistaa runoutta.

Tervetuloa!

Mukana: Lalo Barrubia (Uruguay), Juana Treviño (Mexico), Iván Segura (Peru), Annina Tuhkunen (Suomi), Celso de la Molina (Chile), Francisco Delahay (Mexico-Suomi) ja Roxana Crisólogo (Peru).

Tapahtuma on osa Cinemaissí- Latinalaisen Amerikan elokuvafestivaalia www.cinemaissi.org

Roxana Crisologo
www.roxanacrisologo.com
http://www.poeticasdelaresistencia.blogspot.com/

Skype:roxanax
Twitter:roxanacc

+358 442646896
00530 Helsinki
Finlandia
————————-
+511 2762115
Pedro Zelaya 798
Lima 29
Perú

Kirjoittanut Mikael Brygger

Mikael Brygger on helsinkiläinen päätoimitushenkilö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.