Kategoriat
Uutiset

Tuli&Savu näyttelyn keskustelutilaisuus Rikhardinkadun kirjastossa to 29.8.!

Helsingissä Rikhardinkadun kirjastossa avautunut hieno Tuli&Savu-lehden vaiheita esittelevä näyttely on avoinna 30.8. saakka. Esillä on runoja, lehden taittoa ja selailukappaleita vuosien varrelta.

Jos vielä et ole ehtinyt vierailla näyttelyssä, nyt siihen on hyvä syy: näyttelyn oheistapahtumassa torstaina 29.8. klo 18.00 Tuli&Savun entiset ja nykyiset päätoimittajat saavat puheenvuoron kirjaston näyttelytilassa. Kuulemme ajatuksia paitsi kulttuurilehden tekemisestä myös näkemyksiä ja kokemuksia lehden roolista murroksessa, jossa joukko uusia runoilijoita, kriitikoita ja tutkijoita otti suomalaisen runouskeskustelun haltuunsa.

Keskustelemassa ovat entiset päätoimittajat Mikael Brygger, Miia Toivio ja Henriikka Tavi. Keskustelua vetää Pauli Tapio. Tilaisuus alkaa runoilija, suomentaja Hannimari Heinon runoilijavierailulla. Runoesitysten lisäksi kysytään miten runoilijan työ rakentuu, miten runot syntyvät.

Tuli&Savun Kollaboraatio-numero julkaistiin eilen tiistaina Runokuu-festivaalin Kokeellisen kirjallisuuden illassa. Lehti postitetaan ensi viikolla ja pääkirjoitus päivitetään nettisivuille ensi tilassa.

Tervetuloa!

PS. Tiesithän muuten, että Tuli&Savun tilaus on jäsenille normaalia edullisempi. Sekä uusien että vanhoja lehtien irtonumeroita voi kysellä toimistolta: toimistonihil@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.