56. Tuli&Savu viimein toimitettu, taitettu, postitettu ja saapunut kirjakauppoihin

15.9.2009 :: T&S Blogi

Pitkään ja hartaasti kypsynyt Tuli&Savun lastenrunous, ruumis, nonsense-teemanumero on monien vaiheiden jälkeen (toivottavasti) ilmestynyt koteihin ja kirjakauppoihin. Pääkirjoitusta ja sisällystä voi käydä vilkaisemassa täältä.

Mukavia runonlukuhetkiä!


Voit seurata tämän jutun kommentteja tilaamalla RSS-syötteen. Voit kirjoittaa kommentin tai tehdä paluuviittauksen omasta blogistasi.

2 kommenttia

 1. Onko sinun tehnyt kotisohvalla mieli olla Runoraadin raatilaisten kanssa samaa tai ERI MIELTÄ.
  Nyt siihen on mahdollisuus!

  Runoraatia kokeillaan ensimmäisen kerran radiossa.
  Kahden tunnin suorassa lähetyksessä Radio Suomen studiossa puhuu ja pohtii kolme raatilaista ja neljännet pisteet ja perustelut antaa musta hevonen eli kuuntelija! Se voit olla siis sinä.

  Arvioitavat runot löydät viikkoa ennen lähetystä Runoraadin nettisivuilta yle.fi/runoraati. Mielipiteesi sinua innostaneesta tai ärsyttäneestä runosta voit kertoa soittamalla numeroon 0203-17 600. Jos haluat ottaa runoihin kantaa rauhassa, voit soittaa jo tunti ennen lähetystä, jolloin komenttisi nauhoitetaan.

  Lähetyksen teemana on ILO monimuotoisuudessaan. Voit myös lähettää ohjelmaan itse kirjoittamiasi lyhyitä runoja ilosta osoitteeseen radio.suomi@yle.fi. Raati lukee niistä mieleisensä ohjelman lopuksi.

  Raadissa ovat kirjailijat Sinikka Nopola ja Juha Itkonen sekä vakijäsen Jukka Virtanen. Ohjelman juontaa Minna Joenniemi.

  Kokoa joukot radion ääreen, lukekaa runot etukäteen ja ottakaa raadin puheisiin kantaa! Odotamme soittoasi!
  Tehdään Runoraadista onnistunut radio-ohjelma. Olisi hienoa, jos raadin kautta runoudelle raivautuisi tilaa Suomen suosituimmassa radiossa.

  Televisiossa Runoraadin näet seuraavan kerran 4.12.

 2. aksu:

  Stella Parland on ihana! Muutenkin kyl hyvä numero. Katsonkin aiheelliseksi nostaa vaatimustasoani lehtenne suhteen, ettei se pääse aina yllättämään positiivisesti.

Kommentoi