Tapahtui 23.10.2008: Tuli&Savulle mainetta ja kunniaa

2.12.2008 :: Uutiset

Tuli&Savu sai kunniamaininnan Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry:n vuoden 2008 laatulehtikilpailussa. Kilpailun raati perusteli Tuli&Savun kunniamainintaa seuraavin kauniin sanoin:

”Runouslehti Tuli & Savu etenee raadin mielestä rohkeasti ja johdonmukaisesti omalla linjallaan. Lehti on innovatiivinen ja jopa avantgardistinen kokonaisuus. Lehden ulkoasu on erinomaisuudessaan aivan omassa luokassaan: jokainen numero on selkeä ja kaunis graafinen esine. ”kultin-kukkapuska

Kilpailun voitto meni Kaltiolle, Ulkopolitiikka-lehti ja Portti saivat kunniamaininnat. Myöhästyneet onnittelut voittajalle sekä kunniamainituille, sekä ennen kaikkea valtaisasti kiitoksia&ONNEA kaikille Tuli&Savun eteen uurastaneille toimittajille, päätoimittajille, taittajille ja avustajille.


Voit seurata tämän jutun kommentteja tilaamalla RSS-syötteen. Voit kirjoittaa kommentin tai tehdä paluuviittauksen omasta blogistasi.

Kommentoi