Kategoriat
T&S Blogi

Änkytystä ja kolinaa eetterissä

Kävimme tänään keskipäivällä Mikaelin kanssa Ylen Kultakuumeessa (kuuntele höpinämme täältä, itse en uskalla…) juttelemassa mukavia: toteamassa, että 15 minuuttia on lyhyt aika, mutta siihen mahtuu (ainakin minun osaltani) paljon änkytystä, sekavia puhunnoksia ynnä muuta kolinaa. Vaikeaa!

Puhuttiiin muun muassa lehden tekemisen vastuusta, ja voi harmi miten vähän tuli mieleen. Ainakin sen olisin nyt jälkikäteen tahtonut vielä lisätä, että mietittäessä kriteereitä, joilla etenkin uusien tekijöiden runoja julkaistaan olemme pyrkineet ajattelemaan, että julkaistavilla runoilla pitäisi olla jonkinlaista uutisarvoa. Että tässä on nyt kiintoisa uusi tekijä, jonka runoihin kannattaa tutustua. Myös vastaus kysymykseen kokeellisen (taas kerran!) ja perinteisen runouden suhteesta jäi luvattoman tyngäksi. Silti haastattelutilanne oli oikein miellyttävä ja kodikas.

Ylihuomenna keskiviikkona junailemme Kajaanin runoviikoille . Matkaan lähtevät molempien päätoimittajien lisäksi ex-pt Teemu Manninen ja Nokturnon Marko Niemi. Torstaina 3.7. klo 14.00 esitelmöitsemme runouden uusista muodoista ja illalla osallistumme ja esiinnymme Huutomerkin Off-klubilla. Tervetuloa!

Kirjoittanut Henriikka Tavi

on helsinkiläinen runoilija ja kuuluu Tuli&Savun toimitukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.