Kategoriat
T&S Blogi

Tuli&Savu: mainio ostos

Juhlanumero 2/08 on alkanut kovaa vauhtia taittua ja ilmestyy ihmisten ilmoille kesäkuun toisella viikolla, parahiksi juhannukseksi. Vierailimme tänään uusien taitajiemme kanssa Art-Printissä – ihmeen tyytyväisiä ja halukkaita sponsoroimaan ja auttamaan, sietämään runollisen kituuttavaa taloudenpitoamme tuntuvat olevan edelleenkin. Hatunnosto ja pyöritys ilmassa, niiaus, kumarrus ja pokkaus sekä Taikin graafikoille että Art-Printin väelle!

Viikonlopuksi viedään Tulta Ouluun kirjamessuille. Ouluunkaan ei päästäisi ilman Huutomerkin aktivistien avittamista ja kannustusta. Siellä Huutomerkin osastolla lehti nyt kuitenkin oleilee, irtonumeroina ja tilauskuponkeina.
Tulkaa ja ostakaa! Tämä on mainos.

Kuten Charles Bernstein ei sanoisi, mainos on päämäärätietoinen hyötyä tavoitteleva taloudellisessa ahdingossa oleva runo. Tristan Tzaraa tulevasta numerosta lainaten: ”olette minulle velkaa 849,50 frangia”.

Kirjoittanut Henriikka Tavi

on helsinkiläinen runoilija ja kuuluu Tuli&Savun toimitukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.