Tilaa Tuli&Savu!

Tuli&Savu on Suomen ainut ainoastaan runouteen keskittynyt kirjallisuuslehti. Sen ensimmäinen numero näki päivänvalon vuonna 1994. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa tuhtina, 96 sivun pakettina.

Tuli&Savuun kirjoittaa suomalaisia ja ulkomaalaisia runouden ammattilaisia ja aktiivisia harrastajia. Lehden taittotyöstä vastaavat Aalto-yliopiston Visuaalisen viestinnän muotoilun opiskelijat. Tutustu lehden sisältöihin verkossa ja tilaa Tulta ja Savua suoraan kotiisi!

  • Lehden vuositilaus 35 euroa
  • Lehden tilaus Nihil Interitin jäsenille 25 euroa
  • Irtonumero 10 euroa

Tilaus tehdään aina kalenterivuodeksi. Koska emme pysty erottelemaan jatkuviksi tarkoitettuja tilauksia määräaikaisista, on kaikkien tilausten perusoletus jatkuva, eli lähetämme seuraavana vuonna automaattisesti uuden laskun, ellei tilaaja ilmoita haluavansa tilata lehden vain vuodeksi kerrallaan tai ilmoita muuten lopettavansa lehden tilausta. Määräaikaisilmoitukset ja peruutukset voi tehdä toimistonhoitajalle osoitteeseen toimistonihil (at) gmail.com.

Osoitteenmuutoksen voit tehdä täällä.

Tilauslomake

[contact-form-7 id="1965" title="Tilaus"]

Tilaan lehden vuosikerran (jäsenille 25 euroa, ei-jäsenille 35 euroa)
Liityn Nihil Interit ry:n jäseneksi (15 euroa)

Tilaan irtonumeron. (Merkitse lisätietokenttään haluamasi numero(t)/vuosi.)
Tilaan Tuli & Savu -vuosikirjan (Merkitse lisätietokenttään 2012: Tekstitaide, 28 euroa tai 2011: Runokritiikki: loppuunmyyty)

Olen jo Nihil Interit ry:n jäsen

Lisätietoja

Nimi

Lähiosoite

Postinumero ja -toimipaikka

Sähköposti

Toimitusosoite (jos kyseessä on lahjatilaus):

Nimi

Lähiosoite

Postinumero ja -toimipaikka